My QMS

Aplikacija

Programsko rješenje je proizvod iskustva našeg tima, najnovijih tehnologija te vizije o platformi za upravljanje raznim sustavima na pregledan, logičan i potpuno drugačiji način u odnosu na dosadašnja nedostatna rješenja.

QMS QMS QMS

U Oblaku

Rješenje koristi sve prednosti poslovanja „u oblaku“ te je svojom prirodom dostupnosti na svim preglednicima i operativnim sustavima, znatno olakšanje u svim trenucima od uvođenja, nadzora i upravljanja jer omogućuje svim učesnicima trenutni uvid u kompletnu dokumentaciju, procese i postupke te osigurava međusobnu komunikaciju.

Detaljno profiliranje korisnika u sustavu omogućuje dodjelu prava korištenja i ovlasti pristupa podacima unutar sustava.

Sigurnost sustava podiže i zaštita podataka u relacijskoj bazi uz profesionalnu uslugu hostinga.

 U Oblaku

 

Svojom troslojnom arhitekturom, relacijskom bazom podataka, dizajnom i jednostavnošću korištenja, pojednostavljuje i vizualizira naočigled kompleksne sustave koji tako postaju razumljiviji svim korisnicima aplikacije, a posebno olakšava unificiranje, verzioniranje i numeraciju dokumenata, procesa i postupaka.

Stablasta struktura prezentira na krajnje jednostavan način sve relevantne podatke i omogućuje korisnicima jednostavno dodavanje novih dokumenata, procesa, postupaka kao i pozicioniranje rizika, nesukladnosti, mjera poboljšanja te bilješki i sl.

Aplikacija se kontinuirano nadograđuje novim mogućnostima temeljnim na praksi profesionalaca, a Vi možete svojim sugestijama postati dio našeg tima i pridonijeti napretku proizvoda.

Pridružite nam se.

Klijenti

Msfg International

Autobusni kolodvor Zagreb

Čistoća Zagreb

Poliklinika Ars Salutaris

Naturaldent

Zrinjevac